TV LED Samsung 24H4003 61cm la oferta
-13%

799.00 lei 699.00 lei

  • TV LED Samsung 24H4003 61cm la oferta
  • Promotie TV LED Samsung 61cm 24H4003

TV LED Samsung 24H4003 61cm
(Pret reducere: 799.00 lei 699.00 lei)

Televizorul dvs. Samsung TV LED vă oferă mai multe culori vibrante pentru o imagine mai bună precum si posibilitatea de a viziona filme de la USB. Utilizând un algoritm avansat de îmbunătăţire a calităţii imaginilor, funcţia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeşte calitatea tuturor imaginilor şi relevă detalii ascunse. Puteţi vedea acum culorile aşa cum au fost concepute să fie văzute, cu ajutorul funcţiei Wide Color Enhancer Plus.

Cu tehnologia ConnectShare Movie, acest TV LED nu cere decat pur şi simplu sa conectaţi unitatea de memorie USB sau HDD la televizor şi sa urmăriţi instantaneu poze, muzica sau filme. Acum, puteţi beneficia de o largă varietate de conţinut în confortul camerei de zi, la televizor.

 

Alte marci disponibile sau alte oferte televizoare

Comanda

Produs:

Oferta TV LED Samsung 24H4003 61cm 799.00 lei 699.00 lei

Categorii: , Etichete: , ,
  • Descriere
  • Recenzii (0)
  • Specificatii tehnice

Descriere Produs

Utilizând un algoritm avansat de îmbunătăţire a calităţii imaginilor, funcţia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeşte calitatea tuturor imaginilor şi relevă detalii ascunse. Puteţi vedea acum culorile aşa cum au fost concepute să fie văzute, cu ajutorul funcţiei Wide Color Enhancer Plus.. Cu acest TV LED folosind tehnologia ConnectShare Movie, pur şi simplu conectaţi unitatea de memorie USB sau HDD la televizor şi urmăriţi instantaneu filme, fotografii sau muzică. Acum, puteţi beneficia de o largă varietate de conţinut în confortul camerei de zi, la televizor.

Cu modul Fotbal (TV LED Samsung 24H4003 61cm) vă simţiţi ca şi cum aţi participa într-adevăr la meci. Puteţi vedea clar şi în culori vii iarba verde de pe teren şi celelalte culori ale stadionului. Un efect puternic multi-surround vă oferă posibilitatea să auziţi şi entuziasmul din tribune. Puteţi chiar să măriţi zonele selectate ale ecranului pentru a le vedea mai bine. Prin simpla atingere a unui buton puteţi să obţineţi maximum de la sportul preferat împreună cu toţi prietenii.

Clasa de consum: A+, livrat cu urmatoarele accesorii: Telecomandă, Baterii,  Cablu de alimentare, Manual, E-manual. Greutate: 3.9 – 5.1kg

Alte marci disponibile

Recenzii

Nicio recenzie asa ca poti fi primul client care comenteaza produsul?

AfiÅŸaj LED
Diagonală ecran (metric) 61cm
Dimensiune diagonală ecran (inch) 24 inch (40")
Rezoluţie panou 1366 x 768
Wide Color Enhancer (Plus) Da
Tehnologie imagine Motor HyperReal
Putere de ieÅŸire (RMS) 2x10W
Multimedia Da
Skype ready Nu
Browser web Nu
Fitness Nu
Tuner analogic Da
Slot CI CI+(1.3)
Modul fotbal Da
Subtitrare Nu
Specificatii Producator | Manual utilizare (RO, PDF, 1.86MB, 22.12.2014)