Sandale dama piele lacuita, bej, toc 10.5 cm
Nou-40%

399.00 lei 239.00 lei

  • Sandale dama piele lacuita, bej, toc 10.5 cm
  • Reducere sandale dama toc 10.5cm piele lacuita Epica Italia

Sandale dama, bej, toc 10.5cm
(Pret reducere: 399.00 lei 239.00 lei)

Sandale dama, bej, toc 10.5cm

Sandale dama, din piele lacuita si piele naturala, bej, cu toc de 10.5 cm din colectia Epica ce combina calitatea italiana cu simtul nemaipomenit al modei al italienilor. Facuti din materiale naturale, pantofii Epica incearca cele mai avantgardiste culori, cele mai neobisnuite designuri si cele mai indraznete tocuri. Sunt pantofii femeii care respira moda si careia nu ii e teama de combinatii si culori neobisnuite. Produsele Epica sunt extrem de versatile si implicit si aceste sandale dama afisate pe site. Pantofii pot fi purtati la tinute de seara, de club sau de zi, fara sa para nepotriviti.

Materialele preferate sunt pielea intoarsa si pielea naturala, insa regasim si modele mai extravagante din piele intoarsa sau piele lacuita. Calapodul este foarte bine lucrat, astfel incât sa poti rezista cât mai mult pe tocurile inalte si subtiri.
Material: lac
Toc: 10.5 cm
Marimi disponibile: 35-40

Livrare: 3-5 zile lucratoare (19 lei)

 

Reduceri incaltaminte dama

Comanda

Produs:

Oferta Sandale dama, bej, toc 10.5cm 399.00 lei 239.00 lei

Categorii: , , Etichete: ,
  • Descriere
  • Recenzii (0)
  • Specificatii

Descriere Produs

Sandale dama, bej, toc 10.5cm

Sandale dama, din piele lacuita si piele naturala, bej, cu toc de 10.5 cm din colectia Epica ce combina calitatea italiana cu simtul nemaipomenit al modei al italienilor. Facuti din materiale naturale, pantofii Epica incearca cele mai avantgardiste culori, cele mai neobisnuite designuri si cele mai indraznete tocuri. Sunt pantofii femeii care respira moda si careia nu ii e teama de combinatii si culori neobisnuite. Produsele Epica sunt extrem de versatile. Pantofii pot fi purtati la tinute de seara, de club sau de zi, fara sa para nepotriviti.
Material: lac
Toc: 10.5 cm

Marimi disponibile: 35-40

 

Reduceri incaltaminte dama

Recenzii

Nicio recenzie asa ca poti fi primul client care comenteaza produsul?

Material piele lacuita
Marimi 35-40
Ingrijire Crema intretinere piele lacuita