Navigatie GPS Goclever ieftina Navio 520

299.99 lei

  • Navigatie GPS Goclever ieftina Navio 520
  • Navigatie auto ieftina Navio520 Goclever
  • Navigatie GPS auto ieftina Navio520 5 inch
  • Naviatie auto GPS Goclever Navio520 ieftina

Navigatie GPS GoClever Navio 520
(Pret reducere: 299.99 lei)

Navigatie GPS Goclever Navio 520 full Europa

NAVIO 520 reprezinta cea mai buna modalitate pentru a ajunge la destinatia dorita. Acest model de navigatie GPS Goclever  fost creat cu gandul la clientii care apreciaza confortul si siguranta cand pornesc la drum. Cel mai important aspect este ecranul de 5 inch, care permite o vizionare precisa si detaliata a hartii, si ramane compact si usor de folosit in acelasi timp.

Ruland pe Windows CE 6.0 si cu un CPU Mstar MSB2531 800MHz (Cortex A7) acesta navigatie GPS ieftina, de la Goclever va va ghida corect si eficient, avand inregistrate retele de drumuri, cai ferate si retele de locatii, paduri, campuri, rezervatii naturale, rauri si lacuri, diviziuni administrative, coduri postale, peste 10 milioane de strazi, peste 9 millioane de kilometri de drumuri si peste 1 500 000 PDI (puncte de interes).

Harti incluse (navigatie GPS Goclever): Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia, Herţegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Italia, Letonia, Liechstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Transport gratuit, posibilitate plata in 12 rate (BRD, Banca Transilvania)

 

Navigatii auto GPS sau alte Produse GoClever

Comanda

Produs:

Oferta Navigatie GPS GoClever Navio 520 299.99 lei

Categorii: , Etichete: ,
  • Descriere
  • Recenzii (0)
  • Specificatii tehnice

Descriere Produs

Navigatie auto GPS GoClever Navio 520 harti full Europa

NAVIO 520 reprezinta cea mai buna modalitate pentru a ajunge la destinatia dorita. Acest model de navigatie GPS Goclever fost creat cu gandul la clientii care apreciaza confortul si siguranta cand pornesc la drum. Cel mai important aspect este ecranul de 5 inch, care permite o vizionare precisa si detaliata a hartii, si ramane compact si usor de folosit in acelasi timp.

Ruland pe Windows CE 6.0 si cu un CPU Mstar MSB2531 800MHz (Cortex A7) acesta navigatie GPS ieftina, de la Goclever va va ghida corect si eficient, avand inregistrate retele de drumuri, cai ferate si retele de locatii, paduri, campuri, rezervatii naturale, rauri si lacuri, diviziuni administrative, coduri postale, peste 10 milioane de strazi, peste 9 millioane de kilometri de drumuri si peste 1 500 000 PDI (puncte de interes).

Harti incluse: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia, Herţegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Italia, Letonia, Liechstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.
Navigatii auto GPS sau alte Produse GoClever

Recenzii

Nicio recenzie asa ca poti fi primul client care comenteaza produsul?

Navigatie GPS Goclever Navio 520

AfiÅŸaj TFT LCD
Procesor (CPU) CPU Mstar MSB2531 800MHz (Cortex A7)
Dimensiune diagonală ecran (inch) 5 inch (5")
Rezoluţie 480x272
Sistem operare Windows CE 6.0
RAM 128MB DDR2
Flash (stocare) 4GB MLC NAND flash
Receiver GPS MSR2112
Card reader microSD HC pana la 8GB
USB miniUSB
Audio WMA
Video MP4, WMV
Baterie 950mAh Litiu, 1h
Dimensiuni 135 x 84 x 12mm
Accesorii incluse Incarcator auto, suport, cablu USB
Specificatii Producator | Manual utilizare (RO, PDF, 1.60MB, 03.12.2014)