Flori pentru Valentine's Day (Valentines day)
Nou

258.00 lei

  • Flori pentru Valentine's Day (Valentines day)
  • Aranjament floral Love is in the air! de exceptie. Comanda flori online

Buchet flori “Love is in the air!”
(Pret reducere: 258.00 lei)

Buchet flori Valentine’s Day “Love is in the air!”

In aceasta perioada, toti indragostitii (fie ei “doar prieteni”, soti sau de ce nu, chiar amanti) doresc sa ofere un  buchet de flori pentru Valentine’s Day prin care sa isi exprime sentimentele. Orice moment din viata este ideal sa-i arati cuiva cat de mult il respecti, iubesti sau admiri asadar, indrazneste sa surprinzi persoana draga tie cu acest aranjament floral de exceptie care va ajunge direct la inima celei care il va primi iar un zambet luminos, asigurat.
Pretul buchetului Love is in the air! include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet/aranjament real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client. Accesoriile speciale (vaza, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului.
Aranjamentul Love is in the air! contine doar flori premium, mereu proaspete, importate de la cei mai mari producatori din Olanda si Ecuador, transportate si depozitate in cele mai bune conditii, in camere frigorifice, cu temperaturi cuprinse intre 4 si 6 grade.
Alte buchete Valentine’s Day

Comanda

Produs:

Oferta Buchet flori “Love is in the air!” 258.00 lei

Categorii: , Etichete: ,
  • Descriere
  • Recenzii (0)

Descriere Produs

Flori pentru Valentine’s Day “Love is in the air!”

In aceasta perioada, toti indragostitii (fie ei “doar prieteni”, soti sau de ce nu, chiar amanti) doresc sa ofere un buchet de flori pentru Valentine’s Day prin care sa isi exprime sentimentele. Orice moment din viata este ideal sa-i arati cuiva cat de mult il respecti, iubesti sau admiri asadar, indrazneste sa surprinzi persoana draga tie cu acest aranjament floral de exceptie care va ajunge direct la inima celei care il va primi iar un zambet luminos, asigurat.

 

Alte buchete Valentine’s Day

Recenzii

Nicio recenzie asa ca poti fi primul client care comenteaza produsul?